Powergel


Wat is Powergel?

Powergel is een gel die verwerkt wordt als acryl. De 2 werden gecombineerd; de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Ook is de Powergel net als alle andere gels geurloos. Het mooie aan de powergel is dat het voor elke nagel soort geschikt is en het ook nog hypoallergeen is! Degene die allergisch zijn voor gel of acryl kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen.

 

Hoe gaat de behandeling voor kunstnagels?

Wij beginnen altijd met een manicure. Hier worden de nagelriemen -en nagels verzorgd. Hierna gaan wij de verlenging d.m.v. tips of sjablonen aanbrengen. Wij gaan samen kijken welke lengte voor u het beste is. Vaak met werk zijn erg lange nagels niet geschikt. Nadat de verlenging is aangebracht met de powergel kunt u een leuke gelpolish kiezen of u kunt ze naturel houden.  

 

5 tips voor de na verzorging van uw kunstnagels

Om langdurig plezier te hebben van uw nieuwe nagels, is het belangrijk om na het aanbrengen van de kunstnagels goed uw nagels te verzorgen en deze goed te onderhouden!

  • Wij raden aan om elke 3/4 weken terug te komen voor een opvul behandeling. De kunstnagels zullen dan niet van de nagels af groeien. Als dit wel gebeurt worden de nagels te zwaar en kunnen ze sneller afbreken.
  • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Wij raden aan als u vaak met dit soort middelen werkt om handschoenen te dragen.
  • Als u de nagels vaak stoot, nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Wij kunnen er samen naar kijken welke lengte het beste bij u past.
  • Verzorg de nagelriemen en handen dagelijks. De nagelriemen blijven hierdoor soepeler en krijgt u minder last van ingescheurde nagelriemen. 
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Breng altijd een base coat aan om verkleuring tegen te gaan.

 

Ook al werken wij met 1 van de beste producten, het blijven kunstnagels en geen gereedschap.


Behandeling Prijs
Nieuwe set naturel € 45,00
Nieuwe set & Gelpolish € 50,00
Nieuwe set baby boom € 55,00
Nieuwe set french € 55,00
Opvullen naturel € 35,00
Opvullen & Gelpolish € 40,00
Opvullen baby boom € 45,00
Opvullen french € 45,00
Nail art per nagel € 2,00 extra
Verwijderen € 15,00