Basic Treatment

Bij deze behandelingen worden de nagels en nagelriemen netjes verzorgd door een mini manicure. Hier wordt dan ook alleen 1 van de BIAB kleuren aangebracht.

 

Basic Treatment met gellak

Wilt u graag een andere kleur dan de BIAB. Dan kiest u voor deze behandeling. Hier worden de nagels en nagelriemen verzorgd door een mini manicure. Bij de behandeling kunt u uit een gellak kleur kiezen. Onder de gellak komt de BIAB clear zodat u wel de stevigheid behoudt!

 

Full Treatment

Bij deze behandeling wordt zoals bij alle andere behandelingen de nagels en nagelriemen verzorgd. Alleen worden hier de nagelriemen behandeld door de e-manicure. Met deze manicure kunnen wij meer onzuiverheden verwijderen zodat u langer met de nagels kunt doen! Hierna kunt u kiezen uit een BIAB kleur.

 

Full Treatment met gellak

Bij deze behandeling wordt zoals bij alle andere behandelingen de nagels en nagelriemen verzorgd. Alleen worden hier de nagelriemen behandeld door de e-manicure. Met deze manicure kunnen wij meer onzuiverheden verwijderen zodat u langer met de nagels kunt doen! Hierna kunt u kiezen uit een gellak kleur en wordt er onder de gellak de BIAB clear aangebracht voor de stevigheid.

 

Pedicure

Hier worden de voeten en nagels netjes verzorgd. Heeft u erg veel last van eelt? Klik dit er dan extra bij met het boeken van uw afspraak!

 

Pedicure met gellak/BIAB

Bij deze behandeling wordt  het zelfde gedaan als hierboven. Klik ook eelt er extra bij als u hier erg last van heeft. Hierna kunt u kiezen uit een gellak of BIAB kleur.

 

Heeft u nog vragen over de behandelingen? Neem dan contact op via de link hieronder.