Wij hebben momenteel een klantenstop!

Basic Treatment

Bij deze behandelingen worden de nagels en nagelriemen netjes verzorgd door een mini manicure. Hier wordt dan ook alleen 1 van de BIAB kleuren aangebracht.

 

Basic Color Treatment 

Wilt u graag een andere kleur dan de BIAB. Dan kiest u voor deze behandeling. Hier worden de nagels en nagelriemen verzorgd door een mini manicure. Bij de behandeling kunt u uit een gellak kleur kiezen. Onder de gellak komt de BIAB clear zodat u wel de stevigheid behoudt!

 

Full Treatment (incl. gelpolish)

Bij deze behandeling wordt zoals bij alle andere behandelingen de nagels en nagelriemen verzorgd. Alleen worden hier de nagelriemen behandeld door de e-manicure. Met deze manicure kunnen wij meer onzuiverheden verwijderen zodat u langer met de nagels kunt doen! Hierna kunt u kiezen uit een BIAB kleur of gelpolish. 

 

Pedicure

Hier worden de voeten en nagels netjes verzorgd. Heeft u erg veel last van eelt? Klik dit er dan extra bij met het boeken van uw afspraak!

 

Pedicure met gelpolish/BIAB

Bij deze behandeling wordt  het zelfde gedaan als hierboven. Klik ook eelt er extra bij als u hier erg last van heeft. Hierna kunt u kiezen uit een gellak of BIAB kleur.

 

Heeft u nog vragen over de behandelingen? Neem dan contact op via de link hieronder.