Prijslijst


Powergel Duur Prijs
Nieuwe set naturel Max 2 uur € 45,00
Nieuwe set & Gel color € 50,00
Nieuwe set Baby Boom € 55,00
Nieuwe set French € 55,00
Nail art per nagel € 2,00 extra per nagel
Opvullen naturel Max 1,5 uur € 35,00
Opvullen & Gel color € 40,00
Opvullen Baby Boom € 45,00
Opvullen French € 45,00
Rubber base & Gelcolor 45 min € 30,00
Powergel & Gelcolor 60 min € 40,00
Manicure 30 min € 17,50
Pedicure 45 min v.a. € 32,50
Pedicure & Gelcolor 60 min € 42,50
Nagels verwijderen 45 min € 12,50

Wat is Powergel?

Powergel is een gel die verwerkt wordt als acryl. De 2 werden gecombineerd; de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Ook is de Powergel net als alle andere gels geurloos. Het mooie aan de powergel is dat het voor elke nagel soort geschikt is en het ook nog hypoallergeen is! Degene die allergisch zijn voor gel of acryl kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen.

 

Hoe gaat de behandeling voor kunstnagels?

Wij beginnen altijd met een manicure. Hier worden de nagelriemen -en nagels verzorgd. Hierna gaan wij de verlenging d.m.v. tips of sjablonen aanbrengen. Wij gaan samen kijken welke lengte voor u het beste is. Vaak met werk zijn erg lange nagels niet geschikt. Nadat de verlenging is aangebracht met de powergel kunt u een leuke gel color kiezen of u kunt ze naturel houden.  

 

5 tips voor de na verzorging van uw kunstnagels

Om langdurig plezier te hebben van uw nieuwe nagels, is het belangrijk om na het aanbrengen van de kunstnagels goed uw nagels te verzorgen en deze goed te onderhouden!

  • Wij raden aan om elke 3/4 weken terug te komen voor een opvul behandeling. De kunstnagels zullen dan niet van de nagels af groeien. Als dit wel gebeurt worden de nagels te zwaar en kunnen ze sneller afbreken.
  • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Wij raden aan als u vaak met dit soort middelen werkt om handschoenen te dragen.
  • Als u de nagels vaak stoot, nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Wij kunnen er samen naar kijken welke lengte het beste bij u past.
  • Verzorg de nagelriemen en handen dagelijks. De nagelriemen blijven hierdoor soepeler en krijgt u minder last van ingescheurde nagelriemen. 
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Breng altijd een base coat aan om verkleuring tegen te gaan.

Ook al werken wij met 1 van de beste producten, het blijven nog kunstnagels en geen gereedschap.

 

Hoe gaat een manicure behandeling?

Mag u voor uw werk geen nagels en wilt u toch mooie verzorgde nagels? Dan is dit wat voor jou! 

We beginnen met het reinigen van de handen. Hierna krijgt u een heerlijke ontspannende hand massage en wordt  daarna de handen gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Als we dit gedaan hebben beginnen we met de nagelriemen te verzorgen en de nagels mooi in vorm te brengen. Wilt u toch een mooi kleurtje op de nagels? Dan hebben wij nagellak of gel colors. Wat is het verschil? Nagellak droogt in de lucht op en blijft maar een paar dagen mooi en gel color moet in een UV/LED lamp en blijft ongeveer 14 dagen zitten. Breekt uw nagels snel af dan kunnen wij een verharder aanbrengen, waardoor de nagels niet meer afbreken en de gel color minimaal 3 weken blijft zitten.