Biab Treatment


Wat is een BIAB Treatment?

De biab is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. 

Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vind. De biab heeft veel verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet per se een gelpolish overheen

 

De basic treatment

Bij deze behandeling wordt een mini manicure uitgevoerd (naar achteren duwen van de nagelriemen, velletjes wegknippen). Hierna wordt de biab en eventueel gelpolish aangebracht.

 

De luxe treatment

Bij deze behandeling wordt als eerst de nagelriemen verzorgd door de e-manicure. Door de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd d.m.v. elektrische frees en manicure schaartje. Met deze manicure kunnen wij verder tot de nagelriem lakken waardoor u een week langer er mee kunt doen. De natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld.

Hierna wordt de biab en eventueel gelpolish aangebracht.

 

De manicure kan ook los geboekt worden en is voor mannen en vrouwen!

 Beperkingen van deze behandeling: Wij doen er geen verlengingen mee, maar kunnen de nagels wel tot een mooie lengte laten groeien.

 

Ideale behandeling voor de nagelbijters

 

Powergel


Wat is Powergel?

Powergel is een gel die verwerkt wordt als acryl. De 2 werden gecombineerd; de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Ook is de Powergel net als alle andere gels geurloos. Het mooie aan de powergel is dat het voor elke nagel soort geschikt is en het ook nog hypoallergeen is! Degene die allergisch zijn voor gel of acryl kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen.

 

Hoe gaat de behandeling voor kunstnagels?

Wij beginnen altijd met een manicure. Hier worden de nagelriemen -en nagels verzorgd. Hierna gaan wij de verlenging d.m.v. tips of sjablonen aanbrengen. Wij gaan samen kijken welke lengte voor u het beste is. Vaak met werk zijn erg lange nagels niet geschikt. Nadat de verlenging is aangebracht met de powergel kunt u een leuke gelpolish kiezen of u kunt ze naturel houden.  

 

5 tips voor de na verzorging van uw kunstnagels

Om langdurig plezier te hebben van uw nieuwe nagels, is het belangrijk om na het aanbrengen van de kunstnagels goed uw nagels te verzorgen en deze goed te onderhouden!

  • Wij raden aan om elke 3/4 weken terug te komen voor een opvul behandeling. De kunstnagels zullen dan niet van de nagels af groeien. Als dit wel gebeurt worden de nagels te zwaar en kunnen ze sneller afbreken.
  • Kunstnagels zijn niet bestand tegen oplosmiddelen zoals: aceton, benzine, terpentine. Ook kunnen de nagels slecht tegen schoonmaakmiddelen zoals: chloor. Wij raden aan als u vaak met dit soort middelen werkt om handschoenen te dragen.
  • Als u de nagels vaak stoot, nagel afbreekt of lucht hebt onder de nagels dan is dit een teken dat de nagels te lang zijn. Wij kunnen er samen naar kijken welke lengte het beste bij u past.
  • Verzorg de nagelriemen en handen dagelijks. De nagelriemen blijven hierdoor soepeler en krijgt u minder last van ingescheurde nagelriemen. 
  • Wilt u de nagels zelf lakken? Breng altijd een base coat aan om verkleuring tegen te gaan.

 

Ook al werken wij met 1 van de beste producten, het blijven nog kunstnagels en geen gereedschap.